Om os

Optima Sport er startet og ejes af Kasper Juhl Rugholm og Heine Toft Kristiansen.

Kasper Juhl Rugholm
”Jeg har selv dyrket triatlon, og oplever ofte at have tunge ben efter træning. Som familiefar med to børn og et fuldtidsarbejde at passe, så er der jo ikke tid til at ligge på sofaen og slappe af mellem mine træningspas. Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvad der kunne hjælpe mig til at restituere hurtigere, og det var selvfølgelig helt afgørende, at det skulle være af naturlig vej på kroppens præmisser. Løsningen fandt jeg i recovery-boots. I min research fandt jeg frem til, at sygehusene i mange år har brugt restituerings-støvler til patienter, som har problemer med kredsløbet i benene, og hvis man kan bruge dem i sundhedsvæsenet til at behandle og kurere patienter, så måtte det jo også kunne bruges i forhold til restitution af mine tunge ben. Derefter gik vi i gang med at lede ude i verden efter en virksomhed, som kunne producere recovery-boots til os, og det lykkedes heldigvis hurtigt at finde en samarbejdspartner, som har samme krav til kvalitet, som vi har.”

Kort om Kasper:
Født: 1977
Uddannelse: Cand.merc
Gift med Charlotte, har 2 sønner og bor i Vejle
Fritid: Triatlet

Heine Toft Kristiansen
”Kasper og jeg har været venner i mange år, og da jeg hørte om Kaspers ideer om at sælge recovery-boots, var jeg straks med på ideen. Jeg har en del erfaring som indkøber, og i den forbindelse har jeg handlet meget med produktionsvirksomheder. Derfor var det ikke svært at finde nogle relevante virksomheder, som kunne producere støvlerne for os. Vi udvikler løbende produkterne i tæt samarbejde med vores producent.”

Kort om Heine:
Født: 1979
Uddannelse: Cand.merc
Gift med Susanne, har 2 døtre og bor i Vejle
Fritid: Løb

Målsætning

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens atleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

Vores recovery boots hjælper dig med at:

  • Komme ovenpå efter en hård træning.
  • Forebygge tunge ben.
  • Forebygge skader.
  • Gøre dine skadesperioder kortere.

Kompression af dine ben og lymfer giver en øget cirkulation af blod og fjerne hævelser og smerte. Dette gør at du kan forebygge skader og komme dig hurtigere efter skadesperioder.

Sportsmassage hjælper dig til at løsne op før din træning, så du undgår “tunge ben”. Efter dine træning kan sportsmassagen hjælpe dig med at komme dig hurtigere til næste din træning.

Vi ønsker at du skal være tilfreds når du handler hos os og at vores recoveryboots er det rigtigt valg for dig, derfor tilbyder vi en 7 dages prøveperiode, hvor du kan prøve støvlerne af. Er de mod forventning ikke noget for dig, sender du dem bare retur til os – vi betaler fragten. Derudover tilbyder vi dig 24 måneders reklamationsret, hvis dine recoveryboots mod forventning skulle gå i stykker.